.

Вериги против буксуване на джипове Mercedes

.

Модел LS+7

За гуми с размери 37х12,5-16,5"

Директно от производител OFA Финландия

Заварени шпайкове - по 2 броя

шпайкове на всяко звено

Усукан синджир - с диаметър 7 мм

Структура - шарка "напречни синджири"

Брой полета - 1 секторно поле

Тегло 32 кг / чифт

Цена 630.00 лв./ чифт без ДДС

.

 

 

 

  Този модел вериги за гуми с посочените размери е стандартен продукт в производствената листа на фирма OFA. Проектирани и произвеждани са главно за клиенти в Норвегия. В а ж н о: моделът е предназначен за джипове с много широки гуми! За стандартните гуми се предлага по-богат избор на вериги. Вижте модел TRAC-5

.

  РЕА ТЕХ е официално оторизиран представител на производителя OFA Финландия. Модел LS+7 се доставя по заявка. Срок за доставка: 2 до 3 работни седмици след авансов превод. Начин на плащане: 100% авансово срещу проформа.

.

  Веригите се изработват от усукан синджир с 2 шпайка на всяко звено в различни равнини! На снимките вижте детайли: усукване на звената, шпайковете в два реда, начин на захващане, обтегач.


 

Отлични отзиви за веригите LS+7

Наш клиент сподели задоволството си от модел LS+7, който се оказва перфектно решение за нестандартно широките гуми на джип Mercedes. 

След безуспешно търсене на подходящи вериги при други производители, нашият клиент попада на този продукт на финландската OFA, който е стандартен в производствената листа на фирмата и предназначен основно за пазара в Норвегия.

След доставката от РЕА ТЕХ автомобил в България e оборудван с доказано надеждни вериги против буксуване, идеални за свръх широки гуми на офроуд джипове.

 

Изтегли  Ценова оферта за вериги на "MERCEDES MB track" - за гуми с размери 540/60-26,5”

Стандартни и специални PYTHON стоманени въжета  Вижте повече...

 

За информация и заявки: инж. Христо Чичанов - моб. 0888 771 971

Форма за контакт