ЗА НАС

.

РЕА ТЕХ е директен вносител на стоманени въжета, консумативи за дърводобив, техника за зимни курорти, вериги против буксуване на горски трактори и камиони.

 

Фирмата е създадена преди повече от 20 години. В началото основна дейност е вносът на кранови и лифтови стоманени въжета, резервни части за лифтове, инсталации за изкуствен сняг в ски курортите. През 2008 г. е регистрирано дружество РЕА ТЕХ ЕООД и вносът на специализирана техника се разширява. На склад сега се поддържат най-често използваните стоманени въжета и консумативи за строителната и горска механизация.

 

За всички ски лифтове, товарни и горски въжени линии осигуряваме стоманени въжета, бандажи и резервни части. Доставяме сертифицирани стоманени въжета за лебедките на горски трактори, джипове offroad и за лебедки на снегоутъпкващи машини в ски центровете. Важен дял има вносът на специални компактизирани въжета тип Python, предназначени за пробивни машини, кранове, дърводобив. Изпълняваме поръчки за мостови, минни и архитектурни въжета, както и за специфични запресовани накрайници.

 

Ние сме официално оторизиран представител на HANS HALL Германия - производител на вериги за снегоутъпкващи машини; на OFA Финландия - вериги против буксуване на горски трактори, камиони, джипове, военна транспортна техника. Нашите партньори са утвърдени производители от Германия, Италия, Франция, Швейцария, Финландия, Австрия, Белгия, Словения, Полша, Чехия, Словакия, вече и Южна Корея.

 

Работим в партньорство с професионалисти - стабилни производители с дългогодишен опит.
Предлагаме продукти, които познаваме и обичаме.
Ще подпомогнем с най-доброто Вашите успешни начинания!


Стоманени въжета за: строителство, дърводобив, пътнически и товарни  въжени линии, мини, мостове

Консумативи за дърводобив: профилни синджири, чокерни куки, стандартни и специални въжета, ролки

Вериги против буксуване на: горски трактори, камиони, джипове, челни товарачи, военна техника

Зимна техника: вериги за снегоутъпкващи машини в зимните курорти, лифтови въжета, ски влекове

За ски сервиз: менгемета, ръчни инструменти, електроуреди за заточване на кантове, вакси

 

Винаги може да разчитате на продукция с доказано високо качество.
Гарантираме го с оригинални сертификати от производителите и с
отличните отзиви на наши клиенти. При запитване ще получите компетентна техническа информация. Доставяме от склад и по заявка, ако избран продукт е със специфични размери. За клиенти от страната изпращаме поръчката по куриер. Плащането се извършва в брой при получаване на стоката срещу фактура и касов бон или с банков превод.

Лице за контакт: инж. Христо Чичанов
моб. 0888 771 971

.

За улеснение вижте продуктите директно тук » Карта на сайта