ЗА НАС

РЕА ТЕХ е директен вносител на: стоманени въжета, консумативи за дърводобив, вериги против буксуване на камиони и горски трактори, техника за зимни курорти, оборудване за ски сервиз.

 

Фирмата е създадена преди повече от 20 години. В началото основна дейност е вносът на кранови и лифтови стоманени въжета, резервни части за лифтове, инсталации за изкуствен сняг в ски курортите. 2008 година: регистрирано е дружество РЕА ТЕХ ЕООД и вносът на специализирана техника се разширява. На склад сега се поддържат най-често използваните стоманени въжета и консумативи за строителна и горска механизация. По куриер се изпращат: въжета за строителство; синджири, чокери, куки, ролки, горски въжета за ДЪРВОДОБИВ, високоякостни профилни синджири за косачки; вериги против буксуване на трактори, камиони, джипове; инструменти за ски сервиз.

 

За пътнически, товарни и горски ВЪЖЕНИ ЛИНИИ осигуряваме: въжета, резервни части, бандажи, кабели, тирфори. Специализирани сме в доставката на стоманени въжета за ЛЕБЕДКИ на горски трактори и за снегоутъпкващи машини. Важен дял има вносът на въжета тип PYTHON с компактизирани снопчета - за строителни кранове, пилотни и шлицови машини, дърводобив. По заявка доставяме от фирми-производители сертифицирани въжета за висящи мостове, мини, архитектура (въжета от неръждаема стомана, вкл. запресовани специфични накрайници).

 

Наши партньори са утвърдени производители от Германия, Италия, Австрия, Франция, Белгия, Финландия, Швейцария, Словения, Чехия, Словакия, Полша, Швеция. РЕА ТЕХ е официално оторизиран представител за България и Балкански регион на германския производител HANS HALL - вериги и резервни части за снегоутъпкващи машини и на фирма OFA Финландия - производство на вериги против буксуване на горски трактори и тежкотоварни камиони.

 

Портативни СКИ ВЛЕКОВЕ, директен внос от лицензиран чешки производител - това е предложението на РЕА ТЕХ към собственици и управители на ски центрове. Ски влекчето е отлично за деца и начинаещи на малки писти с лек наклон, в непосредствена близост до хотела. Монтира се бързо от наш екип. Извън зимния сезон теренът може да бъде покрит с настилка, подходяща за летни атракции.

 

РЕА ТЕХ е квалифициран доставчик на оборудване за СКИ СЕРВИЗ. За професионалните ски гардероби, състезатели и любители скиори доставяме: Ръчни инструменти за обработка на ски и сноуборд, електроуреди, менгемета, материали, вакси. Директен внос от италиански и германски производители. Продуктите са в наличност.

ЩЕ ПОДПОМОГНЕМ С НАЙ-ДОБРОТО ЕЖЕДНЕВНАТА ВИ РАБОТА И БЪДЕЩИ УСПЕШНИ ПРОЕКТИ !.

Работим в партньорство с професионалисти - производители с традиции и дългогодишен опит.

Предлагаме продукти, които добре познаваме и обичаме.

Винаги търсим оптимално надеждно и изгодно за клиента решение, съобразно конкретните му цели.

Стремим се поръчката да стигне максимално бързо до Вас - доставяме от склад и по куриер.

Изпращаме по куриер и след края на работното време, така че на другия ден стоката да бъде получена.

Плащането се извършва по банков път или в брой при получаване на стоката, срещу фактура и касов бон.

 

Стоманени въжета

Консумативи за дърводобив

Вериги против буксуване

Зимна техника

За ски сервиз

 

Може да разчитате на компетентна техническа консултация и на продукция с доказано високо качество!
Гарантираме го с оригинални сертификати от производителите и с отлични отзиви на наши клиенти.

Лице за контакт: инж. Христо Чичанов
моб./
viber 0888 771 971

.

Всички продукти ще видите директно тук » Карта на сайта