ЗА РЕА ТЕХ

РЕА ТЕХ ЕООД е директен вносител от европейски производители на стоманени въжета, консумативи за дърводобив, вериги против буксуване на горски трактори и камиони, техника за зимни курорти и оборудване за ски сервиз.

.

РАЗВИТИЕ

Фирмата е създадена преди повече от 20 години. В началото основна дейност е вносът на кранови въжета, резервни части и въжета за ски лифтове, инсталации за изкуствен сняг в зимните курорти. 2008 г. - регистрирано е дружество РЕА ТЕХ ЕООД. Разширяват се доставките на специализирана техника. На склад сега се поддържат най-често използваните въжета и консумативи за строителна и горска механизация.

Наши партньори са утвърдени производители от Германия, Италия, Финландия, Франция, Австрия, Белгия, Швейцария, Словения, Словакия, Чехия, Полша, Швеция. РЕА ТЕХ е официално оторизиран представител за България и Балкански регион на германския производител HANS HALL - вериги за снегоутъпкващи машини и OFA Финландия - производство на вериги против буксуване на горски трактори и тежкотоварни камиони, високопроходими багери, военни машини, джипове offroad!

 

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

За всички видове КРАНОВЕ доставяме подемни и помощни въжета - за кулокрановете с долно въртене Liebherr, Potain и Comansa, за мобилни кранове, портални кранове в складови халета; кранове в металургични цехове и леярни, пристанищни кранове.

За всички ВЪЖЕНИ ЛИНИИ - пътнически, товарни, горски - осигуряваме теглещи и носещи въжета, резервни части, бандажи. Специализирани сме в доставката на въжета за ЛЕБЕДКИ на горски трактори и на снегоутъпкващи машини. Важен дял има вносът на въжета с компактизирани снопчета конструкция Python, които допринасят за много по-ефективната работа на кранове, пробивни машини, лебедки - при дърводобив. Доставяме по заявка въжета за предварително напрегнати конструкции, висящи мостове, мини и открити рудници.

За ДЪРВОДОБИВ предлагаме пълна гама консумативи - профилни синджири, плъзгащи и чокерни куки, чокери, ролки. В складова наличност винаги има горски специални въжета с различни диаметри - за извоз на дървесина с трактори, животинска сила или въжени линии.

РЕА ТЕХ е квалифициран доставчик на оборудване за СКИ СЕРВИЗ - ръчни инструменти за заточване на ски и сноуборд кантове, менгемета, електроуреди, вакси. Продуктите са в наличност, изпращат се по куриер. Директен внос от италиански и германски производители.

 

Работим в партньорство с професионалисти - утвърдени производители с традиции.

Търсим оптимално надеждно, изгодно за клиента решение, съобразно конкретните му цели.

Стремим се поръчката да стигне максимално бързо до Вас - доставяме от склад и по куриер.

Плащането се извършва с превод или в брой при получаване на стока, с фактура и касов бон.

Разчитайте на компетентна консултация и на продукция с доказано високо качество!
Гарантираме го с оригинални сертификати от производителите и с отлични отзиви на наши клиенти.

Лице за контакт: инж. Христо Чичанов
моб./ viber 0888 771 971
viber 0888 315 339

..

.