ЗА НАС

.

РЕА ТЕХ е директен вносител на стоманени въжета, консумативи за дърводобив, техника за зимни курорти, вериги против буксуване на горски трактори и камиони.

Фирмата е създадена преди повече от 20 години. В началото основна дейност е вносът на кранови и лифтови стоманени въжета, резервни части за лифтове, инсталации за изкуствен сняг в ски курортите. През 2008 г. е регистрирано дружество РЕА ТЕХ ЕООД и вносът на специализирана техника се разширява. СЕГА на склад се поддържат най-често използваните стоманени въжета и консумативи за строителната и горска механизация. По куриер изпращаме поръчки за: стоманени въжета за кранове, пробивни машини, бетонови възли; въжета, синджири, чокери, куки за извоз на дървесина, както и високоякостни профилни синджири за косачки.

За всички ски ЛИФТОВЕ, товарни и горски въжени линии осигуряваме стоманени въжета, бандажи и резервни части. Доставяме сертифицирани стоманени въжета за ЛЕБЕДКИ на горски трактори, на джипове, на снегоутъпкващи машини в зимните курорти. Важен дял има вносът на специални компактизирани въжета тип PYTHON, предназначени за пилотни и шлиц ПРОБИВНИ машини, КРАНОВЕ, ДЪРВОДОБИВ. Изпълняваме поръчки за мостови, минни и въжета от неръждаема стомана (вкл. запресовани специфични накрайници и фасонни елементи).

Ние сме официално оторизиран представител на HANS HALL Германия - производител на вериги за снегоутъпкващи машини; на OFA Финландия - ВЕРИГИ против буксуване на горски трактори и тежкотоварни камиони. Наши партньори са утвърдени производители от Германия, Италия, Франция, Швейцария, Финландия, Австрия, Словения, Словакия, Чехия, Белгия, Швеция, Южна Корея.

Работим в партньорство с професионалисти - стабилни производители с дългогодишен опит.
Предлагаме продукти, които познаваме и обичаме.
Ще подпомогнем с най-доброто ежедневната Ви работа и бъдещи успешни проекти!


Стоманени въжета

Консумативи за дърводобив

Вериги против буксуване

Зимна техника

За ски сервиз

 

Разчитайте на коректен контакт и на продукция с доказано високо качество!
Гарантираме го с оригинални сертификати от производителите и с
отличните отзиви на наши клиенти. При запитване ще получите компетентна техническа информация. Доставяме от склад или по заявка. Изпращаме поръчки и по куриер. Плащането се извършва с банков превод или в брой - при получаване на стоката срещу фактура и касов бон.

 

Лице за контакт: инж. Христо Чичанов
моб./
viber 0888 771 971

.

За улеснение вижте продуктите директно тук » Карта на сайта