ЗА НАС

.

РЕА ТЕХ е директен вносител на стоманени въжета, консумативи за дърводобив, техника за зимни курорти, вериги против буксуване на горски трактори и камиони.

Фирмата е създадена преди повече от 20 години. В началото основна дейност е доставката на стоманени въжета, резервни части за лифтове и снежни инсталации за ски курорти. През 2008 г. е регистрирано дружеството РЕА ТЕХ ЕООД и вносът на специализирана техника се разширява. На склад се поддържат най-често използваните въжета и консумативи за строителната и горска механизация.

Ние сме официално оторизиран представител на HANS HALL Германия - производител на вериги за снегоутъпкващи машини; на OFA Финландия - вериги против буксуване на горски трактори, камиони, джипове, военна транспортна техника. Нашите партньори са утвърдени производители от Германия, Италия, Франция, Швейцария, Финландия, Австрия, Белгия, Словения, Полша, Чехия, Словакия.


Работим в партньорство с професионалисти - стабилни производители с традиции.
Предлагаме продуктите, които познаваме и обичаме.
Подпомагаме с най-доброто успешни Ваши начинания!


Стоманени въжета

Консумативи за дърводобив

Вериги против буксуване

Техника за зимни курорти

Инструменти за ски сервиз

Винаги може да разчитате на продукция с доказано качество.

Гарантираме го с оригинални сертификати от производителите, както и с отличните отзиви на наши клиенти. При запитване ще получите компетентна техническа информация. Доставяме от склад и по заявка, ако желаният продукт е със специфични размери. За клиенти от страната изпращаме стоката незабавно по куриер. Плащането се извършва с банков превод или платежно нареждане.

 

Лице за контакт: инж. Христо Чичанов
моб. 0888 771 971

.

За улеснение вижте продуктите директно тук » Карта на сайта