ЗА НАС

РЕА ТЕХ ЕООД е директен вносител от европейски производители на Стоманени въжета, Консумативи за дърводобив, Вериги против буксуване на горски трактори и камиони, Техника за зимни курорти, Инструменти за ски сервиз.

 

Наши партньори са утвърдени производители от Германия, Италия, Финландия, Франция, Австрия, Белгия, Швейцария, Словения, Словакия, Чехия, Полша, Швеция. РЕА ТЕХ е официално оторизиран представител за България и Балканския регион на HANS HALL Германия - производител на вериги за снегоутъпкващи машини и на финландската фирма OFA - производство на вериги против буксуване на горски трактори, тежкотоварни камиони, военни машини, джипове.

.

РАЗВИТИЕ НА РЕА ТЕХ

Фирмата е създадена преди повече от 20 години. Първоначално основната дейност е внос - на кранови въжета, снежни инсталации в зимните курорти, въжета и резервни части за лифтови съоръжения. През 2008 г. е регистрирано дружество РЕА ТЕХ ЕООД. Разширяват се доставките на специализирана техника. На склад сега се поддържат най-често ползваните въжета и консумативи за строителна и горска механизация.

 

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

За всички видове КРАНОВЕ доставяме подемни и помощни въжета - за кулокранове с долно въртене LIEBHERR, POTAIN, COMANSA; за мобилни кранове, портални кранове в халета, кранове в металургични цехове, пристанищни кранове.

 

ВЪЖЕНИТЕ ЛИНИИ - пътнически, товарни и горски - снабдяваме с теглещи / носещи въжета, резервни части, бандажи. Специализирани сме в доставка на въжета за ЛЕБЕДКИ на трактори, джипове, снегоутъпкващи машини. Важно място има вносът на к