АКТУАЛНО

    

 

 

 

 

Модел SS/SS+в наличност

За модела SS/SS+8 /от усукан синджир, с шпайкове/ имаме отлични отзиви от наш клиент, който ползва веригите при извоз на дървесина в Родопите - януари 2018 в района на с. Забърдо.

 

          Модел RS-9 Army    Повече за Army...

 

 

 

 

 

        

 

Референции за веригите OFA
В Скандинавия по принцип се използват най-големите в Европа камиони за извоз на дървен материал. Транспортират се цели дървета от много дълги и тежки камиони - с товароподемност до 60 тона!

Веригите, изработени от синджири с диаметър 8 мм, осигуряват безпроблемно придвижване като не се късат при тези огромни натоварвания. Тежката транспортна техника на две скандинавски армии - на Финландия и Швеция, е оборудвана с вериги OFA. Изпитани са при изключително трудни зимни условия, по снежни и кални терени. John Dear, Ponsee, Komatsu - трите най-големи фирми, производители на специализирана горска техника, също екипират машините си основно с вериги OFA.

Срок за доставка
Две работни седмици след заявка и авансов превод. Директна доставка от производителя OFA Финландия. Ако в момента разполагаме с търсения модел, веригите се доставят от склад в София или се изпращат по куриер.

За информация и заявки: моб. +359 (0) 888 771 971        Форма за контакт